Winkeltje

Het bestellen van deze LOCOmotion producten gaat eenvoudig. Stuur een e-mail [ winkeltje.goedgebruik@gmail.com ] met daarin je naam, adres en wat je wilt bestellen. Je krijgt na een paar dagen een ontvangstbericht met de factuur. Als je de factuur hebt betaald wordt je bestelling normaliter binnen een week verzonden. Alle prijzen zijn excl. 9% BTW en verzendkosten.

DoeBoekje

Het DoeBoekje is het zusje van het populaire GebruiksBoekje, maar nu voor medewerkers van ondersteunende diensten. Vol met plaatjes en praktische tips over tillen, duwen, trekken, reiken, etc.

Het DoeBoekje kost € 3,75. Bij bestellingen van meer dan 50 exemplaren zijn de kosten € 2,75 per stuk.

GebruiksBoekje (nieuw!)

In het GebruiksBoekje is duidelijk met plaatjes stap-voor-stap aangegeven hoe je met en zonder een hulpmiddel op een goede (en veilige) manier kunt werken. Het basisboek voor iedereen die zorg verleent.

Bij afname van 50 of minder exemplaren zijn de kosten € 4,75 per stuk (plus verzendkosten). Bij 51-100 exemplaren: € 4,50 per stuk (plus verzendkosten). Bij 101- 250 exemplaren: € 4,25 per stuk (geen verzendkosten). Bij 251 - 500: € 4,00 (geen verzendkosten). Wil je er meer dan 501? Vraag ons naar de prijs.

Posterserie

Om het kritisch, creatief, innovatief denken en doen van zorgverleners te stimuleren hebben we een serie van acht A3 posters gemaakt. Heel geschikt om de discussie op gang te brengen.

Een set van acht posters kost € 9,50.

ZelfredzaamheidsRadar

Met de ZelfredzaamheidsRadar kun je nagaan op welke domeinen je cliënt wel, minder of niet zelfredzaam is. De ZelfredzaamheidsRadar is gedrukt op beschrijfbaar papier. Op de voorkant vul je de scores in, liefst samen met je cliënt en teken je de Radar. Op de achterkant schrijf je de afspraken die je hebt gemaakt met de cliënt om de zelfredzaamheid te onderhouden of te verbeteren.

De ZelfredzaamheidsRadar bestel je in setjes van 25 stuks. Een setje kost € 8,-.

Kaartjes met tips over contact maken

Op A6 kaartjes staan vijf checkvragen (en tips!) over hoe je echt contact kunt maken met je cliënt. Leuk om weg te geven na een klinische les of studiedag. Want contact is de basis voor goede en ergonomische zorg.

Je bestelt de kaartjes in setjes van 25 stuks. Een setje kost € 5,-

Slim ouder worden in de zorg

Het boekje ‘Slim ouder worden in de zorg’ staat vol met informatie en tips over hoe je als oudere medewerker kunt omgaan met de fysieke zwaarte van het werken in de zorg.

‘Slim ouder worden in de zorg’ kost, bij een minimale afname vier boekjes, € 1,- per stuk.

Het Nieuwe HulpmiddelenBoekje

Let op: dit product is uitverkocht

Het Hulpmiddelenboekje is een handzaam zakboekje dat een overzicht van een groot aantal hulpmiddelen geeft. Je ziet onder andere welke hulpmiddelen er zijn, hoe ze eruit zien, wanneer ze wel en niet gebruikt kunnen worden, hoe ze te verkrijgen zijn en wat de belangrijke onderhoudseisen zijn.

Het Hulpmiddelenboekje kost € 2,70 (1-50 exemplaren). Als je grote aantallen bestelt wordt het snel goedkoper: 50-100 stuks (€2,35 per stuk), 100-500 stuks (€1,80 per stuk), 500-1000 (€1,58 per stuk) en > 1000 stuks (€1,12 per stuk).

© LOCOmotion | Privacyverklaring